3e8.nl

School-natuurkunde voor iedereen

‘Kennis is macht’, zei onder andere Francis Bacon in 1597. De website 3e8.nl geeft daarom de natuurkundekennis voor je havo- of vwo-examen en linkt zoveel mogelijk naar interactieve uitleg op het web.

Door de komst van HTML5 biedt het web steeds meer de mogelijkheid om geheel in je eigen tempo en op je eigen manier interactief natuurkunde te leren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van apps waarmee je zelf kunt spelen, sommen te maken, korte quizzes te doen en zelfs een handleiding voor proefjes.

Ga vooral zelf aan de slag. Wees je eigen baas, word onafhankelijk. Kennis, ook natuurkunde helpt je zelfstandig te zijn.

Doorgewinterd docent

Deze site wordt onderhouden door een ervaren examen-docent natuurkunde die dagelijks voor klas staat aan het Bonaventura Scholengemeenschap in Leiden. Met +20 jaar examengroepen ben ik goed ingevoerd in het natuurkunde-curriculum.

Op internet is alles is al uitgelegd. En daarom is het voor mijn leerlingen lastig om goede uitleg van slechte uitleg te onderscheiden. Bomen-en-bos-verhaal. Ik kan dat makkelijker en vandaar deze webstek.

Succes met leren en vooral veel plezier met natuurkunde.
februari 2020, Philip Habing. Mijn email: plipq2apestaartje3e8.nl

3e8

Dat is:

laatste aanpassing: 9-2-2020